woensdag 7 februari 2018

De tocht terug

Gisteren na het afscheid van La Roseraie de terugtocht aangevat. Door de hevige sneeuw op de terugweg zouden we die helaas niet volledig met de moto kunnen doen.
We gingen ons eerst informeren in het station waar we onze moto's op de trein konden steken, maar het bleek dat die autotrein reeds een paar jaar afgeschaft was.
Via Europe Assistance dan maar geprobeerd, maar ook dat lukte niet. We moesten eerst een niet te repareren schade hebben voor zij ons konden repatrieren, of we moesten volledig vast zitten in de sneeuw. Voorkomen telde niet mee dus...
Uiteindelijk via Peter Dhaese van de BMW motorgarage een gsm nummer gekregen van een transporteur waar zij regelmatig mee samen werken.  Deze gebeld en hij gaf ons de raad om naar Nantes te rijden en daar onze moto's achter te laten in de plaatselijke BMW motorgarage.
Onmiddellijk vertrekken was de boodschap want de sneeuwzone was aan het oprukken.
We zijn ze amper kunnen vermijden, enkel een stuk meegemaakt van de sneeuwbui maar gelukkig niet echt vast geraakt.
Aangekomen in de bmw garage zeer goed ontvangen door de directeur. Hij hielp ons ook met inlichtingen rond hotel (vlakbij) en restaurants edm. En deze ochtend zou hij ons persoonlijk naar het station brengen. Jawadde, als dat geen service is...
Na ons geïnstalleerd te hebben eerst gaan eten en dan gaan slapen.

zone was aan het oprukken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten